Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی فرزانیان، رییس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار تهران درباره برگزاری نمایشگاه سالانه "ایران نوشت" گفت: برگزاری نمایشگاه هایی از این دست اقدام پسندیده ای است و می تواند در معرفی این محصولات و آشنایی خانواده ها با آنها نقش مهمی داشته باشد.

موسی فرزانیان، رییس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار تهران در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا درباره وضعیت تولید نوشت افزارهای تولید داخل گفت: اوضاع تواید نوشت افزارهای ایرانی و اسلامی الان خوب است و تلاش های خوبی در این زمینه در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزانیان با بیان اینکه تا کنون جلسات خوب کارشناسی خوبی با حضور دست اندرکاران این حوزه انجام شده و هماهنگی های لازم صورت گرفته است گفت: استقبال خانواده ها از این نوشت افزارها قابل توجه بوده و کودکان و نوجوانان علاقه فراوانی به تهیه این دست از اقلام دارند. این نشان دهنده این است که در این زمینه بازار خوبی وجود دارد. آینده خوبی در این زمینه وجود دارد.

وی  مانع اصلی توجیه پذیر بودن تولید این نوشت افزارها و فروش خوب آنها را تبلیغات دانست و افزود: باید این کالاها و خرید آنها برای خانواده ها جا بیفتد و شناخته شده باشد. دانش آموزان از طرح ها و کارتون هایی استقبال می کنند که شناخته شده باشند که متاسفانه در این زمینه در صداوسیما و فضای مجازی خوب عمل نشده است.

رییس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار تهران با بیان اینک صدا و سیما باید حضور جدی در برندسازی و تبلیغ این محصولات داشته باشد گفت: در گذشته تجربه خوبی در این زمینه شکل گرفت؛ تولید و فروش محصولات عروسک های دارا و سارا و همینطور مجموعه شکرستان با توجه به حمایت های صداوسیما و شبکه های اجتماعی نتایج خوب و قابل قبولی داشت که با استقبال خوب خانواده ها و دانش آموزان روبرو شد.

فرزانیان درباره برگزاری نمایشگاه سالانه محصولات نوشت افزار ایرانی اسلامی "ایران نوشت" گفت: برگزاری نمایشگاه هایی از این دست اقدام پسندیده ای است و می تواند در معرفی این محصولات و اشنایی خانواده ها با آنها نقش مهمی داشته باشد. سال گذشته بنابراعلام مدیرعامل نمایشگاه استقبال خوبی صورت گرفت که امیدوار هستیم امسال هم همین اتفاق بیافتد.

وی درباره حمایت های اتحادیه از این محصولات گفت: ما در اتحادیه این محصولات را به توزیع کنندگان و فروشندگان خودم عرفی کرده ایم و از آنها خواسته ایم که از آنها حمایت کنند تا بازار خود را پیدا کنند.

فرزانیان افزود: اتفاق بدی که امسال در حوزه تولید دفتر افتاد گرانی کاغذ بود که باعث شد به تنوع تولید به دلیل کمبود کاغذ لطمه جدی بخورد. البته حمایت خوبی هم از طرف وزارت صمت انجام نگرفت.

وی درباره ممنوعیت واردات محصولات تولید داخل در این حوزه گفت: در حوزه ممنوعیت کالاهای تولید مشابه داخلی تنها واردات مداد را شامل شده که  به نظر کافی نیست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۵۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد ملی «عطر و رایحه ایرانی» در کاشان

ایسنا/اصفهان سرپرست فرمانداری کاشان گفت: هم‌زمان با ثبت روز ۲۰ اردیبهشت، به نام روز گل‌محمدی و گلاب در ضمیمه تقویم ملی کشور، رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی در کاشان برگزار خواهد شد.

حمیدرضا محمدی فشارکی، شامگاه (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) در نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی، اظهار کرد: این رویداد ملی با هدف توسعه اقتصادی دانش‌بنیان و همچنین پاسداشت آیین‌ها و سنت‌های فرهنگی هم‌زمان با نخستین سال ثبت روز گل محمدی و گلاب در تقویم رسمی کشور برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: رونمایی از نخستین عطر تولید داخل بر پایه گل‌محمدی و همچنین رونمایی از کتاب جامع گل محمدی ایران از جمله برنامه‌های اولین رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی خواهد بود که با حضور مسئولان کشوری و استان اصفهان برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، سرپرست فرمانداری کاشان افزود: در کنار تولید گل و گلاب می‌توان از اسانس آن به عنوان پایه تولید عطر  استفاده کرد و با شناخت درست و تحقیقات، شاخه‌های جدیدی از ظرفیت‌های این صنعت در بحث اشتغال‌زایی را ایجاد کرد.

محمدی فشارکی گفت: در شرایط کنونی بیشتر به تولید گلاب به عنوان یک محصول و سوغات پرتقاضای کاشان در سطح کشور توجه می‌شود در صورتی که بسیاری از ظرفیت‌های گل ناشناخته مانده است که می‌تواند منجر به ارزش افزوده شود.

وی افزود: سطح زیر کشت گل محمدی در سطح شهرستان ۲۶۰۰ هکتار است که فعالیت ۱۷۰۰ واحد سنتی  و ۴۸ واحد صنعتی  تولید گلاب در این شهرستان برای ۲۰ هزار نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بودجه ۲۰ همتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی/ کتاب نقطه قوت تاریخی ایران است
  • ۲ مطالبه مهم رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب سال گذشته/ نکاتی که نیازمند توجه جدی است
  • برگزاری رویداد ملی «عطر و رایحه ایرانی» در کاشان
  • گرانی پوشاک اسلامی از دغدغه‌های مردم شده است
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • معرفی ۲۵ محصول برتر در اینوتکس 2024
  • انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست