Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، حوزه ادبیات در هفته گذشته شاهد رویدادهایی بود که در این گزارش به مهمترین آنها می پردازیم.

دومین پویش ملی کتاب قهرمان آغاز شد/ رونمایی از تیزر سینمایی «آب هرگز نمی‌میرد»

موسوی دبیر پویش ملی «کتاب قهرمان آغاز شد» در این مراسم گفت: اصلی‌ترین هدف ما این بود که بهترین کتاب‌ها را به دست مردم برسانیم و قله نمایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر ناشر و نویسنده حرفه‌ای داریم، چرا کتابشان مظلوم است. این پویش آمده تا الگویی نشان دهد و با تبلیغ و ترویج کتاب‌های خوب از طریق رسانه، الگو‌ها را به رخ بکشاند.

هفتمین نمایشگاه «ایران نوشت» افتتاح شد/انتقاد رئیس سازمان تبلیغات از بی توجهی به شخصیت‌های ایرانی در نوشت افزار‌ها

هفتمین نمایشگاه «ایران نوشت» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افتتاح شد. این نمایشگاه که از امروز آغاز شده تا ۲۵ مرداد ماه برپاست.در این مراسم صادقی نیابکی مدیر کل صنایع غیر فلزی وزارت صمت از حمایت این وزارتخانه از تولید نوشت افزار ایرانی اسلامی صحبت کرد و گفت: تواقفی در وزارت صمت برای حمایت از شما تولید کنندگان نوشت افزار ایرانی اسلامی وجود ندارد و باید مقدورات کشور را در نظر بگیرید اما با کمال افتخار آماده هستیم از این بخش از تولید کشور حمایت کنیم.

وی افزود: سابقه آشنایی من با دوستان مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی به شش سال پیش برمی گردد که کار مقدماتی و ابتدایی را در زمینه تولید نوشت افزار آغاز کردند. امروز خوشبختانه نه تنها تعداد و مشارکت افزوده شد بلکه به تولید محتوا و بيان دیدگاه هایی که مبتنی بر مبانی ارزشی ماست افزوده شده است.

برگزیدگان سومین دوسالانه هنر طراحی کتاب معرفی شدند

آثار برگزیده سومین «دوسالانه هنر طراحی کتاب نشان شیرازه» در مراسمی در فرهنگستان هنر معرفی شدند.

الف: بخش پیکره کتاب

۱. کتاب غیر تصویری

ـ برنده جایزه برترین طراحی «کتاب غیرتصویری»: ساعد مشکی برای کتاب خاطرات تاریکی (نشر: مشکی)
-برنده «دیپلم افتخار» و «خرید کتاب برگزیده» از نشر مشکی برای کتاب خاطرات تاریکی

۸۵ درصد مردم، شعار نمایشگاه کتاب را نمی‌دانند

برنامه رادیویی «تقاطع فرهنگ» با موضوع کارکرد و ماهیت موسسه نمایشگاه‌های ایران با حضور قادر آشنا مدیرعامل این موسسه از آنتن رادیو گفتگو پخش شد.

آشنا مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی در این برنامه گفت: موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ۱۸ ماموریت دارد و مهم ترینِ آن، برپایی نمایشگاه‌های کتاب در داخل و خارج کشور است. برپایی هفته‌های فرهنگ و هنر در سایر کشور‌ها در کنار جشنواره‌های خارج از ایران، از دیگر ماموریت‌های این موسسه هستند همچنین امسال معاونت قرآنی در حیدرآباد هند حضور یافتند و هفته قرآنی ایران و هند را برپا کردند.

۹۵ عنوان کتاب جدید کانون در مرحله تولید قرار دارد

۹۵ عنوان از کتاب‌های جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در طبقه‌بندی‌های سنی مختلف از سوی انتشارات کانون در مراحل مختلف تولید قرار دارد. کتاب‌های کانون در پنج طبقه‌بندی سنی «الف»، «ب»، «ج»، «د» و «هـ» (کودکان و نوجوانان ۶ تا ۱۶ سال) و همچنین اولیای تربیتی منتشرمی‌شود.

از میان ۹۵ عنوان کتابِ در دست تولید، ۱۵ عنوان (پنج عنوان سه جلدی) «کتاب، تئاتر» و یک عنوان داستان کودک با عنوان «شاید این کتاب منفجر شود» رضا موزونی در مرحله چاپ است که به زودی در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد. پنج عنوان کتاب دیگر هم در مرحله ویراستاری و نوبت ویراستاری قرار دارد. از جمله این کتاب‌ها می توان به «پسری از کلب» مصطفی خرامان و «یک هفته پر از شنبه» مهدی شهشهانی اشاره کرد.

۷ پوستر نمایشگاه «ایران نوشت» رونمایی شد

در مدت دو روز مانده به آغاز نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، هفت پوستر مربوط به هفتمین نمایشگاه «ایران نوشت» با محتوای حمایت از کالای تولید ملی، رویای کودکانه و کاراکترهای ایرانی رونمایی شد.در تصاویر به کار برده شده در پوسترها، از شخصیت‌های جذابی همچون «حسنا کوچولو»، «ثنا و ثمین» و «فیلشاه» استفاده شده است.

بسیج پیشتاز عملی کردن گام دوم انقلاب است/ برای مقابله با هنرنما‌های سلبریتی، هنرمند انقلابی می‌خواهیم

سردار سپهر جانشین مسئول سازمان بسیج مستضعفین کشور در اختتامیه دوره توانمندسازی کانون‌های ادبی هنری سازمان بسیج هنرمندان سراسر کشور در تالار تربیت مشهد اظهار داشت: در جمهوری اسلامی معنویت و سیاست به هم گره خورده است و این رمز تربیت اسلامی ماست که پیامبر اکرم (ص) برای ما به یادگار گذاشته است.

وی بیان کرد: کسی که به یاد وقایع تلخ و شیرین مردم در روزگار، شعری می‌سراید و یا طنزی می‌نویسد، نشان از پیوستگی امور معنوی سیاسی و اجتماعی دارد.

پایان هشتاد و هفتمین دوره دانش افزایی زبان فارسی/ حداد عادل: ایران کشور صلح و زبان فارسی زبان صلح است

مراسم اختتامیه هشتاد و هفتمین دوره دانش افزایی زبان فارسی در بنیاد سعدی برگزار شد. در این دوره فارسی آموزانی از کشور‌های روسیه، پرتغال، ترکیه، ایتالیا، پاکستان و آلمان حضور داشتند.

در این مراسم رضامراد صحرائی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی در خصوص هشتاد و هفتمین دوره دانش افزایی زبان فارسی گفت: در این دوره که هشتاد و هفتمین دور دانش افزایی زبان فارسی بود فارسی آموزانی از کشور‌های مختلف جهان از جمله ارمنستان، پاکستان، ترکیه، بلژیک، آلمان، ایتالیا، پرتغال و پاکستان شرکت کردند که  بیشتر آن‌ها از کشور ترکیه بودند.

تأکید بر کاهش بروکراسی اداری در طرح گرنت

جلسه شورای گرنت با حضور محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای شورا در معاونت امور فرهنگی برگزار شد.

محسن جوادی در این جلسه با اشاره به اهمیت طرح گرنت در معرفی آثار ایرانی به زبان‌های دیگر عنوان کرد: ضروری است تا بروکراسی‌های اداری کاهش پیدا کند. دبیرخانه گرنت می‌تواند به صورت فعال‌تری عمل کند و با ناشران خارجی ارتباط برقرار کند تا از این طریق به گسترش فعالیت‌های خود بپردازد.

وی گفت: دبیرخانه گرنت می‌تواند آرشیو خوبی از آثار ایرانی ترجمه شده تهیه کند تا با اشراف کامل نسبت به حمایت از ترجمه آثار اقدام کند.

انتهای پیام/ 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ادبیات معرفی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۴۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» نوشته امیرحسین عرب‌پور با مقدمه محمدرضا دهشیری رییس دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه به‌تازگی توسط انتشارات وزارت امور خارجه منتشر شده و در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود.

امروزه کشورهای بسیاری به اهمیت استفاده از دیپلماسی اقتصادی برای تسخیر افکار و اذهان جهانیان پی برده اند؛ زیرا دیپلماسی اقتصادی و تجاری هر کشور در ایجاد تصویر ملی مناسب نزد دیگران و تصحیح برداشت آن‌ها نقشی تعیین کننده ایفا می‌کند و می‌تواند در پیشبرد اهداف فرهنگی سیاسی کشورها نقش آفرینی کند. همانطور که چگونگی رفتار دولت‌ها در زیست بوم بین الملل بر افزایش یا کاهش قدرت نرم و توانایی آن برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی کشورها موثر است، رفتار اقتصادی و تجاری یک کشور نیز عنصری تاثیرگذار بر تلقی و برداشت جامعه جهانی محسوب می‌شود.

امیرحسین عرب‌پور دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران و کارشناس ارشد اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع) در پیشگفتار این کتاب آورده است: «برای فهم دقیق مسئله پژوهش در بخش اول به مبانی نظری شامل ۳ فصل دیپلماسی اقتصادی، برندسازی ملی و بررسی اقدامات ۴ تجربه موفق (چین، ترکیه، قطر و رژیم صهیونیستی) در این زمینه پرداخته می‌شود.

در بخش دوم کتاب شامل ۲ فصل به شناسایی ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی در جهت برندسازی ملی جمهوری اسلامی ایران و ارائه راهبردهای ارتقای برند ملی کشور از دیدگاه خبرگان سیاسی و تجاری ایرانی فعال در امور بین الملل توجه می‌شود. در واقع، رویکرد این پژوهش کیفی و از نوع اکتشافی است. به طوری که مبانی نظری کتاب با مرور منابع کتابخانه‌ای (با تاکید بر دهه اخیر) به منظور دستیابی به یک چارچوب و مدل مفهومی- مبتنی بر مدل‌های نظری برندینگ ملی- و بهینه‌گزینی گردآوری شد. در بخش دوم ابتدا ۱۰ ظرفیت و فرصت پیشران برندسازی ملی جمهوری اسلامی ایران مورد تبیین قرار گرفت و سپس برای ارائه راهبردها و راهکارهای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران از ابزار مصاحبه نخبگانی بهره برده شد تا راهبردها و راهکارها جنبه عملیاتی بیشتری داشته باشد. در این راستا تلاش شد برای افزایش دقت و کیفیت راهبردهای پیشنهادی پایان کتاب از نمایندگان تمامی دستگاه‌های دخیل در حوزه روابط اقتصادی خارجی کشور اعم از وزارت امور خارجه، اتاق‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت مصاحبه عمیق انجام شود.

در نهایت ۱۰ راهبرد برای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر دیپلماسی اقتصادی به دست آمد که پیشنهاد می‌شود در سیاستگذاری خارجی کشور مورد استفاده قرار گیرد. از این رو، مطالعه کتاب حاضر به علاقمندان و سیاستگذاران حوزه روابط اقتصادی بین‌الملل و برندینگ ملی توصیه می‌شود تا در بستر آن شاهد تحول رو به جلو در پژوهش‌های برند ملی جمهوری اسلامی ایران باشیم».

در این کتاب علاوه بر تشریح مفاهیم نظری دیپلماسی اقتصادی و برند ملی، تجربه ۴ کشور منتخب و موفق در عرصه دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی مورد مداقه قرار گرفته است. همچنین کتاب حاضر با تمرکز بر ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، کوشیده است تا تحلیلی جامع از ظرفیت‌های برندسازی ملی کشور ارایه دهد. فصل پنجم کتاب از آن لحاظ درخور توجه است که به پیشنهاد راهبردهای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران از طریق دیپلماسی اقتصادی مبادرت می ورزد؛ به ویژه آنکه این راهبردها از دل مصاحبه و گفتگو با صاحب نظران و چهره‌های با تجربه این حوزه به دست آمده است».

این کتاب در غرفه انتشارات وزارت امور خارجه در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی می‌شود.

کد خبر 6098262 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه کتاب تهران (عکس)
  • ۹۰ درصد کارهای اجرایی کارخانه کاغذ زاگرس انجام شده است
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • حضور بیش از ۲۵ کشور در نمایشگاه کتاب
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است